Tűrd el csendes megadással azt, ami meg nem változtatható!

A kis herceg naplója

Nehéz idők, nehéz sorsok...avagy Mordorban élünk-e?

2020. január 05. - Le Petit Prince

domestic-abuse-singapore.pngTörtént márpedig egy kellemes nyárutón, hogy hősünk (35) (a későbbiekben "gyanúsított"), lakhelyéhez közel, előzetes szóváltást követően a kk. (16) "hölgyet" egy alkalommal megütötte, majd a mellkasát egy alkalommal leköpte. Ezt követően a helyszínen mintegy tíz percen belül megjelent gépjárművével a kk. "hölgy" lovagja (a továbbiakban "sértett") két ismeretlen férfi társaságában, majd "Hol vagy geci, most megöllek!" csatakiáltással próbálta előcsalni a gyanúsítottat ismeretlen tartózkodási helyéről.

A gyanúsított mikor meglátta őket. kiugrott egy bokor mögül, és a kezeiben két kést tartott. Megindult a sértett felé, "Szétszurkállak! Megszurkállak!" felkiáltással, a késekkel pedig egyet-egyet bökött felé.

Végül beleálltak egymás arcába, és kölcsönösen szidalmazták és fenyegették egymást.

Az esemény alapján indult eljárást "természetesen" megszüntették.

Idézet a kerületi vezető helyettes ügyész indoklásából:

"vádirati bizonyossággal nem állapítható meg, hogy a gyanúsított cselekménye alkalmas volt a sértettben történő félelemkeltésre!"

Nem történt itt semmi, kérem szépen...na oszoljunk, oszoljunk!

Majd ha vér folyik...akkor...talán.

A bejegyzés trackback címe:

https://le-petit-prince.blog.hu/api/trackback/id/tr2015394564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása