Tűrd el csendes megadással azt, ami meg nem változtatható!

A kis herceg naplója

Megelőzés...

2015. január 17. - Le Petit Prince

gluehwein-08-1024x741.jpgFontos a prevenció!

Azoknál, akik huzamosabb ideig végeznek a figyelmet erősen lekötő tevékenységet, jelentős veszélyforrás az elégtelen mennyiségű folyadék bevitel miatt kialakuló dehidráció. Továbbá az alacsony környezeti hőmérséklet könnyen okozhat hypothermiát. Nem feledkezhetünk meg sajnos a modern táplálkozással magunkhoz vett rengeteg karcinogén anyag által potenciálisan előforduló daganatos elváltozásokról...

Időszerűnek tartottam tehát egy kombinált védőital - a már a rómaiak által is ismert conditum paradoxum egy továbbfejlesztett változataként aposztrofált glühwein - elkészítését és elfogyasztását.

A forralt bor már kis mennyiségben is mindhárom fent említett problémára megoldást nyújt: oltja a szomjat, felmelegíti a szervezetet, az alkohol pedig pusztítja a rákos sejteket...igaz, az egészségeseket is, de hát ahol fát vágnak, hullik a forgács!

Éppen ezért javasolt ezt a gyógyhatású készítményt fokozott mennyiségben fogyasztani! Előbb-utóbb olyan "gyógyult" állapotba kerülhetünk tőle, hogy nemigen fog érdekelni minket a káros mellékhatás! :)

Hа здоровье!

A bejegyzés trackback címe:

https://le-petit-prince.blog.hu/api/trackback/id/tr87083247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása