Tűrd el csendes megadással azt, ami meg nem változtatható!

A kis herceg naplója

Az hölgyeknek dícsérete...

2015. március 08. - Le Petit Prince

pic02.jpgTudományos tény, hogy mindegyikünk nőként kezdi az életét...de ahogy a közvélekedés szerint mindenki rendőrnek születik, csak továbbtanul, úgy az evolúció csodájaként is vagyunk néhányan szerencsések, akiknél a magzati fejlődés egy korai szakaszában az SRY gén nehéz és kemény csatában lenyomta a DAX-ot, ezért aztán most - igencsak veszélyes módon - a testünkön kívül lóbálhatjuk az elsődleges nemi szerveink nagy részét! :)

Szerencsés...ezt a kifejezést használtam, mert ez a fejlődésbeli továbblépés, párosulva a civilizáció kialakulása során kapott privilégiumokkal, feljogosít minket olyan dolgokra is, amikről ti nők leginkább csak álmodozhattok!

Nekünk nem kell sírni egy szakítás után, böföghetünk és szellenthetünk kedvünkre, a személyes ellentétünket egy azonos neművel simán elintézhetjük néhány ökölcsapással és nem kell intrikálnunk, rosszindulatú pletykákat terjesztenünk a háta mögött, stb. :)

Persze azért nőnek lenni sem utolsó! Járhattok párosan WC-re, anélkül hogy gúnyos pillantások kísérnének benneteket, kozmetikumok és mindenféle praktikák tömkelegét használhatjátok kedvetekre hogy jobb formában tűnjetek fel, és bármilyen élethelyzetben bevethetitek a "szempilla-rebegtetés" és a "mélyre húzott dekoltázs" nevű tömegpusztító fegyvereket!

Be kell vallani azonban férfiasan, némiképp egyhangú lenne az életünk nélkületek! Sőt, tovább megyek: sivár és valószínűleg örömtelen...na jó, talán nem mindenkinek, de a többségünknek nagyon is! :)

Szóval igazából jó hogy vagytok, ha nem is mindig szorosan mellettünk, de mindig valahol körülöttünk!

Nagyon boldog nőnapot nektek, lányok, asszonyok...volt lányok és volt asszonyok!

Csók, pá, csóközön!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://le-petit-prince.blog.hu/api/trackback/id/tr927250409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása