Tűrd el csendes megadással azt, ami meg nem változtatható!

A kis herceg naplója

Forradalom? Ugyan már...

2016. március 05. - Le Petit Prince

revolution-fist.jpgAhogy egyre durvul a helyzet, ahogy egyre gátlástalanabbul nyilvánul meg a hatalmon lévő kisebbség, ahogy egyre átlátszóbb módon síbolják el a közvagyont, felerősödnek azok a hangok, amelyek a közelgő el- és leszámolást vizionálják, amelyek Ceaușescut és Janukovicsot emlegetnek, és lelkesen buzdítanak a rendszer megváltoztatására!
Nos, ne legyenek illúziói senkinek!
Nem lesz itt rendszerváltás...erőszakos pedig semmiképp!

 frown hangulatjel
Arra, hogy törvényes módon, perekkel, felelősségre vonással, pláne választásokkal eredményt lehet elérni, számítani nem lehet!

Más módon pedig nem szabad!

Egyrészt a 21. században, az EU berkein belül nem igazán szalonképes egy, a magyar 56-hoz, a román 89-hez, vagy akár az ukrán 2013/14-es eseményekhez hasonló forgatókönyv.
Másrészt, akinek több esze van, mint az egybites Fidesz hívő kisnyugdíjasnak és a rendszerből hasznot húzó gátlástalan rablólovagoknak, annak az értékrendjébe valószínűleg nem nagyon fér bele az erőszakos hatalomátvétel!
Így bukik hát el a civilizáció eddig töretlennek látszó fejlődése itt a Kárpát medence lágy ölén...visszatértünk az őskorba, amikor annak ment jobban a sora, aki gátlástalan módon legyakta a gyengébbet!
Csak így tovább!
Magyarország jobban teljesít...:(

A bejegyzés trackback címe:

https://le-petit-prince.blog.hu/api/trackback/id/tr58446870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása